Dare to connect different 2

Dare to connect different 2

Dincolo de obiectivul principal de promovare a tot ceea ce inseamna imprimare large format, digitala si textila in randul specialistilor din acest sector, Fespa reprezinta, in fiecare an, un loc al crearii, reimprospatarii si extinderii relatiilor de afaceri intre furnizorii de materiale din domeniului printului si clientii sau partenerii acestora, precum si o platforma educationala diversificata, menita sa orienteze practicantii din industria de profil.

 

Editia de anul acesta a fost cea mai mare expozitie large format print la nivel european, cu peste 700 de expozanti si 10 sali de expunere. Oriunde intorceai capul pe culoarele Fespa, puteai vedea o multime de vizitatori avizi de noi informatii la fiecare stand in parte.

 

Alaturi de partenerii Dacora Print la Fespa 2017

 

Pongs Group, produse textile pentru a-ti implini ideile. Made in Germany

 

Compania germana Pongs Technical Textiles a prezentat la Fespa 2017 produse inovatoare si solutii holistice pentru aplicatii specifice. “Procesul nostru integrat de fabricare, de la rasucire, tesere si tricotare, continuand cu finisare si grafica si pana la imprimare digitala si fabricare a materialului asigura controlul calitatii la toate nivelele procesului si in orice moment”, declara compania.

 

Pongs este leader global in dezvoltarea si fabricarea de materiale de imprimat tesute si tricotate de inalta calitate cu o latime de 505 cm, certificate OEKO-TEX® si REACH, respectand astfel standardele de sanatate, siguranta si protectie a mediului inconjurator. “Viitorul apartine clientului, cerintelor si nevoilor sale. Cei peste 100 de ani de expertiza, inovatie si echipament tehnic permit companiei Pongs sa faca acest viitor posibil.”

   

 

5 de la Avery Dennison

 

Avery Dennison Graphics Solutions Europe a prezentat la Fespa, anul acesta, cinci noi inovative produse pentru masini si domeniul arhitecturii: MPI 1105 Wrapping Series cu o rezistenta de pana la 6 ani si o instalare cu 17% mai rapida decat alternativele acesteia, conform testarilor comparative realizate de aplicatori independenti, 5600 LD Translucent Films, o folie pentru outdoor cu opacitate ridicata dedicata graficii, Facade Film pentru decorarea cladirilor si uimitoarele folii Avery Dennison Supreme Wrapping Film in 18 noi culori ce vor extinde gama la peste 100 de culori disponibile.

   

Dintre noile culori, 8 sunt cu un finis satinat metalic disponibile in Europa (Supreme Wrapping Film Satin Metallic: Dove Grey, Light Grey, Dark Grey, Grey Blue, Dark Blue, Graphite, Hans Brown si Light Brown. De asemenea, cate o culoare in metalizat lucios, si anume Gloss Metallic Acid Green, alta in metalizat mat (Matte Blue) si cea de-a unsprezecea, Diamond Silver, care este disponibila la nivel global.

 

Restul de 7 noi culori sunt lucioase si au fost concepute pentru seria deja existenta Color Flow Series, fiind disponibile global – Supreme Wrapping Film ColorFlow Series Films: Rising Sun (red/gold) satinat sau lucios, Urban Jungle (silver/green), Roaring Thunder (blue/red), Fresh Spring (gold/silver) si Rushing Riptide (cyan/purple) si Lightning Ridge (green/purple).

 

Fespa reprezinta intotdeauna o oportunitate valoroasa de a ne intalni clientii si partenerii de distributie, iar in acest an le putem arata cateva noutati foarte importante care completeaza portofoliul nostru pe grafica. Echipa noastra de la stand, urmand temei din acesta an transformand pentru tine, s-a concentrat pe sustinerea clientilor in extinderea si dezvoltarea potentialului lor curent, precum si cu oferte de afaceri, astfel incat sa poata folosi inovatiile Avery Dennison in generarea noilor oportunitati de afaceri”, a spus Shaun Hobson, Senior Business Director, Avery Dennison Graphics Solutions Europe.

 

Acoperind profesional cu Neschen Coating GmbH

La Fespa, in Hamburg, ne-am focusat pe prezentarea acelor produse pentru care detinem expertiza in materiale inovative in cadrul sectorului large format printing si pentru care furnizam calitate superioara si service excelent”, a spus Kai Tittgemeyer, Managing Director la Neschen Coating.

 

   

 

Compania a imbogatit gama Performance Wallpaper Classic cu o noua textura mai fina ce poarta denumirea “Green Wall”, fara PVC, cu o latime de pana la 160 cm. Mai rezistenta, mai usor de aplicat, mai usor de indepartat! Compatibila cu cernelurile cu solvent, eco-solvent, latex si UV, conform standardului EN 12956, seria Green Wall poate fi manevrata cu usurinta chiar si de persoanele fara experienta. De un mare interes s-au bucurat si produsele Neschen Wallpaper Lite, o versiune rentabila cu un gramaj mai mic si Neschen Wallpaper Wallgrip, tapet de vinil auto-adeziv.

 

Cu noua generatie Easy Dot 2.0, sub mottoul “Make the best even better”, Neschen a reusit sa optimizeze cel mai bine vandut produs al companiei. Cu un nou design, materialul este acum mai stabil dimensional, adaptandu-se perfect chiar si graficii complicate ce se aplica, in general, dificil pe multe suprafete. Densitatea optica mai mare permite acum rezultate exceptionale de imprimare cu un consum scazut de cerneala, fie aceasta pe baza de solventi, fie latex sau UV. Vizitatorii s-au putut convinge ca folia este mai usor de aplicat, fara cute si bule, datorita adezivului inventat de Neschen, precum si mai usor de pozitionat si de indepartat fara urme de pe toate suprafetele.

 

In asteparea editiei urmatoare a evenimentului Fespa – care se va desfasura la Berlin, Germania, in perioada 15 – 18 mai 2018, va invitam sa descoperiti cele mai interesante momente de la standurile partenerilor nostri la Fespa 2017 pe pagina noastra de facebook