Dare to connect different 1

Dare to connect different 1

Pornind de la conceptul creativ al evenimentului Fespa din acest an, “Dare to print different”, va recomandam ca mereu sa aspirati sa fiti altfel decat ceilalti. Este, de fapt, o sugestie in spiritul tendintei de personalizare care se accentueaza, de ceva vreme, in multe sectoare ale industriei printului.

 

Incepeti prin a va conecta la unele dintre cele mai avansate tehnologii de imprimare si finisare digitala din intreaga lume prin Dacora Print, ceea ce va ofera posibilitatea de a face primul pas in a va diferentia fata de cei din bransa.

 

Sub indemnul “Dare to connect different - Dacora Print”, vom pasi impreuna in spatiul vast al celor mai inovative tehnologii si mai recente lansari de produse dedicate printului mondial la Fespa 2017.

 

Produsele partenerilor nostri prezenti la eveniment au atras privirile a mii de vizitatori care au putut asista la interesante demonstratii ale echipamantelor, convingandu-se de potentialul tehnologic de care dispun acestea.

 

InkTec dezvaluie Europei Jetrix LXi8 flatbed UV-LED

 

Ultra Hight Speed and extra large flatbed UV-LED Jetrix LXi8 este cea mai recenta lansare de la Ink Tec pe piata europeana, dupa prezentarea acestuia, pe plan mondial, la Sign&Digital UK. Ben Woodruff, Head of National Sales, declara: “Acest nou echipament ce completeaza gama de imprimante Jetrix uimeste cu adevarat, asigurand un nivel incredibil de productivitate, acuratete si finisare totala.” Flatbed-ul LED-UV de 3.2m latime imprima la viteze mari de productie de peste 197m², continua reprezentantul Ink Tec, considerand ca “intr-o piata competitiva unde viteza de reactie este esentiala pentru clienti, dar nu in detrimentul calitatii imprimarii, LXi8 este solutia fiabila pentru furnizorii de servicii de printare si cei care activeaza in domeniul semnalisticii de toate tipurile si dimensiunile.”

 

         

 

Epson imprima fascinatie creatiilor de moda si de design interior pe gama cu sublimare SureColor SC-F

 

Chiar daca anul acesta nu a mai lansat la Fespa noi echipamente, compania s-a concentrat pe consolidarea pozitiei pe piata a produselor din portofoliul curent. “Ideea evenimentului de anul acesta este sa profitam tocmai de ocazia ca atunci cand nu lansam, sa aratam amploarea aplicatiilor pe care le avem le dispozitie”, a declarat Richard Barrow, Senior Product Manager, LFP Signage, Epson Europe. “Ne-am focusat pe doua elemente din gama noastra de produse dedicate graficii profesionale: semnalistica si sisteme de afisare si aplicatii pe textile.”

Pe imprimanta cu sublimare Epson SureColor SC-F9200 au fost realizate colectia haute couture a designer-ului britanic recent premiat Richard Quinn, precum si o serie de aplicatii din sfera de design interior apartiand Evgeniei Guliev de la Universitatea Niederrhein din Germania si colaboratorilor studenti la Universitatea Birmingham din UK. Aceste modele care au decorat zona de primire si lounge ale standului Epson au fost imprimate si pe celelalte doua modele ale gamei cu sublimare de la Epson, SureColor SC-F6200 si SureColor SC-F7200.

 

    

 

Pe partea de semnalistica, vizitatorii au putut vedea in actiune imprimanta de top a seriei Epson cu eco-solvent SureColor SC-S, SureColor SC-S80610 cu 10 culori si SureColor SC-S60610, care a uimit audienta, imprimand, la calitate ireprosabila, pe cele mai dificile materiale.

Folosind imprimanta direct-to-garment SureColor SC-F2000, Epson si YR Store au aratat cum poti oferi pe piata, rapid, calitativ si cu costuri de intretinere reduse, servicii de personalizare a textilelor. Mai mult decat atat! Vizitatorii au avut sansa sa-si creeze propriul desing pentru tricou folosind sistemul web-to-print de la YR Store. In plus, asa cum ne asteptam, SureColor SC-F2000 a depasit estimarile anul acesta, compania avand comenzi in asteptare pentru acest echipament.

 

Evenimentul a debordat de entuziasm si a fost distractiv sa faci parte dintr-o echipa care sa lucreze cu designeri tineri si foarte talentati, care au avut ocazia de a vedea cum cea mai noua tehnologie le poate transpune conceptele in realitate. Dar, in egala masura, a fost un eveniment comercial unde am putut intampina la stand o multime de specialisti in print din toate partile lumii si, in mod special, din Europa si Orientul Mijlociu”, a adaugat Richard Barrow.

 

Putere de finisare cu noile optiuni de la Summa

 

Vizitatorii au putut urmari la stand puterea de taiere si finisare a echipamentelor Summa – modelele seriei F flatbed F1330, F1612 si F2630 dotat cu cele mai recente sisteme inovative ADC si routerul HF, cutterele pentru vinil Summa S2TC160 (OPOS CAM), D160RL (cu LAN), S2T75, D60R si printer cutterul DC5sx – toate au fost expuse in actiune la stand pe parcursul celor cinci zile de eveniment. Si, inca o noutate de la Summa prezentata la Fespa! Seria de cuttere D120, D140, D160 vor beneficia de conexiune LAN incepand cu luna iunie a acestui an!

   

Noile sisteme ADC (Automated Depth Control) pentru accelerarea schimbarii ustensilelor de lucru si routerul HF (High Frequency) pentru finisarea mai rapida si in profunzime a substraturilor rigide se vor regasi pe modelele seriei F flatbed.

 

Usurinta in utilizare a fost mereu un avantaj major al echipamentelor noastre”, a spus Geert Pierloot, Marketing and Development Manager, Summa. “Cu Seria F, Summa faciliteaza accesul la finisarea digitala pe flatbed pentru o audienta mai larga. Sistemul ADC imbunatateste chiar mai mult configurarea echipamentului, astfel incat pot fi indeplinite mai multe lucrari intr-un timp mai scurt. Garantam adoptarea rapida a sistemului ADC atat ca un instrument suplimentar pentru mesele Summa, cat si inclus in vanzarea noilor mese. Acest aspect confirma designul excelent al echipamentului, care sta la baza succesului in vanzarile realizate pentru Summa Seria F.”

 

 

 

Tehnologiile large-format de la HP pot reinventa continuu impactul, permitand furnizorilor de servicii de imprimare atat sa se diferentieze, cat si sa uimeasca si sa incante clientii”, a declarat Gido van Praag, Vice-President and General Manager, Graphics Solutions Business EMEA, HP.

 

    

 

De-a lungul celor 25 de ani de la lansarea primului printer large-format inkjet HP DesignJet care a revolutionat industria de profil, cu fiecare nou model HP DesignJet lansat pe piata, HP a reusit sa transfome radical si sa imbunatateasca considerabil fluxul de activitati pentru arhitecti, ingineri si specialistii din domeniul graficii si al constructiilor, ajungand, pana in prezent, la peste 3 milioane de echipamente HP DesignJet instalate in lumea intreaga.

 

In afara noutatilor din domeniul latex print care au imbogatit portofoliul de solutii de imprimare in format mare, interesul vizitatorilor de la Fespa a fost atras, anul acesta, si de HP DesignJet Z5600 si HP DesignJet Z6800. Dedicat, in mod special, productiei fotografiei, DesignJet Z6800 de 1524 mm este considerat cel mai rapid printer de aceste dimensiuni cu o calitate de neegalat in sectorul productiei grafice, atingand viteze de 140 m²/h in Fast Mode si 20 m²/h in High-quality Mode pe o gama larga de substraturi, in culori exceptionale (8 cartuse de 775ml), precum si doar alb-negru. HP DesignJet Z5600 de 1118 mm multi-roll ajunge la viteze de 60 m²/h in Fast Mode, iar sistemul de imprimare bazat pe 6 cartuse de pana la 300 ml (inclusiv rosul cromatic) reduce consumul de cerneala cu pana la 20%, producand printuri cu grafica atragatoare in culori vii, precum si documente tehnice.

  

 

 

KIP, design for the Future

 

Anul acesta, vizitatorii standului KIP au urmarit, cu mare interes, performantele solutii wide format de imprimare monocrom si color - Seriile KIP 800.

 

  

 

De la arhitectura, inginerie si constructii si pana la harti si aplicatii de semnalistica, cu Seria KIP 800, imaginile capata o noua forma: culori impresionante, calitate de top si acuratete ridicata. Potrivite si pentru domeniul outdoor, printurile sunt 100% waterproof, rezistente in conditii meteorologice dificile pe perioade extinse de timp, inclusiv la lumina puternica. Productivitate mai mare cu 25% datorita tehnologiei Single Pass Black, permitand viteze de 268 m²/h (color sau alb-negru), precum si continuitate a imprimarii, sustinuta si de capacitatea mare de 1000 g a fiecarui cartus CMYK din cele 4 disponibile. In plus, calibrarea automata, sistemul de schimbare rapida a rolelor, precum si multiplele functii de usurare a fluxului de munca din interfata KIP K Software ce permite o accesare intuitiva a touchscreenului de 12 inchi fac din echipamentele KIP 800 unele dintre cele mai productive sisteme LED wide format color din industrie.

 

In asteparea editiei urmatoare a evenimentului Fespa – care se va desfasura la Berlin, Germania, in perioada 15 – 18 mai 2018, va invitam sa descoperiti cele mai interesante momente de la standurile partenerilor nostri la Fespa 2017 pe pagina noastra de facebook