Cea mai rapida imprimanta Epson SC-S60610 te urca in scaunul copilotului

2 Martie 2018 - 4:54pm -- toni


 

Te provocam la raliu!

Ti-am pregatit casca de Co-Driver si o doza mare de adrenalina. Vei simti viteza, precizia, energia si o stare de euforie care va dura ore intregi.

Daca esti, sau nu, pasionat de competitiile auto acum poti fi Co-Driver
la Trofeul Total in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta la Poiana Brasov. Comanda cea mai rapida imprimanta din categoria sa Epson SureColor SC-S60610.


Epson SureColor SC-S60610 - pentru un volum ridicat de imprimare

Costuri de productivitate scazute prin viteza, calitate de imprimare* si eficienta in folosirea cernelurilor.

Testele comparative au demonstrat ca Epson SureColor SC-S60610 are un avantaj semnificativ de viteză** si calitate a imaginii.

 

Precizie
Capul de printare Epson PrecisionCore TFP ofera o calitate exceptionala a imaginilor, datorita configuratiei duzelor de printare la 360 dpi, producand o rezolutie maxima de pana la 1.440x1.440 dpi.

Calitate
In urma dezvoltarii tehnologiei noastre de procesare a imaginilor, modul PrecisionDot combina trei tehnologii (Half Tone Module, LUT si Micro Weave) pentru a imbunatati calitatea pentru toate mediile de imprimare.

Productivitate
Cernelurile Epson UltraChrome GS3 produc printuri mai vibrante, cu uscare mai rapida, utilizand mai putina cerneala decat generatiile anterioare.


Primii 3 clienti care achizitioneaza un echipament Epson SureColor
SC-S60610 in perioada 1 martie-1 mai 2018 se vor urca in scaunul
Co-Driver-ului la Trofeul Total in etapa de Campionat National de Viteza in Coasta ce va avea loc la Poiana Brasov in perioada 9-10 iunie 2018.


Numarul 1 in Europa
Cu Seria SureColor SC-S, Epson creste de pe locul 5 pe locul 1 ca numar de echipamente vandute in Europa, conform Infosource.

James Lawrence-Jones
Group Technical Innovation Director - PhotoBox

"Am ales Epson SC-S60610 pentru ca trebuie sa ne bazam pe cel mai bun echipament de productie care sa indeplineasca standardele noastre inalte de calitate si deadline-urile stranse."

Vladimir Lihtar
Director - Epilog Studio

"Cand am testat Epson SC-S60610 am fost foarte incantati. Dupa ce am analizat si alte optiuni, am ajuns la concluzia ca aceasta imprimanta a depasit semnificativ competitia din clasa sa."

*chiar si la un numar redus de treceri

**viteza cu pana la 75% mai mare, conform testelor in imprimarea autocolantului

Da un like paginii noastre de facebook si stai aproape pentru a vedea daca te afli printre castigatori.


Facebook Youtube G+ Twitter
© 2018 Dacora Print. Ati primit acest newsletter pentru ca sunteti abonat. In cazul in care nu mai doriti newsletter-ele noastre, va rugam sa va dezabonati.