Amal Clooney la Met Gala intr-o rochie creata de Richard Quinn si imprimata Epson

Met Gala este un eveniment anual avand ca scop strangerea de fonduri in beneficiul Metropolitan Museum of Art's Costume Institute din New York. Tema din acest an „Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination” a fost conceputa pentru a crea un dialog intre moda si capodoperele artei religioase aflate in interiorul muzeului.

 

Amal Clooney a revenit la Met Gala in pozitia de co-presedinte, infatisand expozitia, intr-o creatie maiestuoasa purtand semnatura lui Richard Quinn. Richard Quinn a primit recent prestigiosul premiu „Queen Elizabeth II Award for British Design” si creatia sa pentru Amal Clooney, o bustiera foita de argint avand o trena spectaculoasa, este o iterpretare eterica a temei din acest an. Creatia purtata de Amal Clooney are o infuzie delicata de motive florale imprimate cu tehnologia Epson.

 

   

 

Richard Quinn si-a deschis propriul studio de print digital in Peckham, Londra, unde, foloseste tehnologiile Epson.

 

Digital Fabric Printing este viitorul in moda si Epson se afla in prim-planul revolutiei

 

Inca din 2015 prin intermediul „Epson Digital Couture Project”, Epson a colaborat cu talentati studenti sau proaspat absolventi ai universitatilor cunoscute de design din Germania, Franta, Italia si Marea Britanie, precum si cu artisti din sfera modei care si-au extins competentele profesionale si in domeniul designului interior.

 

Epson a creat instrumentele de care designerii au nevoie pentru a experimenta si a explora imprimarea digitala in design, permitandu-le sa isi creeze colectiile mai rapid si mai eficient decat oricand.

 

Prin Dacora Print, aveti la dispozitie seriile de echipamente Epson SureColor SC-F cu sublimare, SureColor SC-F2000 direct-to-garment si Monna Lisa® pentru a imprima digital textile pentru arta vestimentara si home décor.